I helgen var det HC-festival på Utkanten och nånstans där hittade några punkare vad de måste ha trott var en “punkdunk”. Såhär brukar nämligen punkarnas spritflaskor kunna se ut. T-blå är säkert vanligt groggvirke dessutom. Det är inte första gången det är punkspelning och någon försöker dricka av vår etsvätska men, snälla punkare, det är inte speciellt nyttigt att dricka natriumpersulfat. Dessutom är den använd och innehåller kopparsulfat.

Tyvärr förvarar vi ej längre drickbara lösningsmedel på forsken efter det tillslag länskriminalens samlade kompetens genomförde en novemberkväll 2009, då de lade rabarber på vår fina rom. Yarr! =(

Femton gastar på en död mans kista
Hej och hå å´ en flaska med rom!
Drick ty hin håle har sörjt för det sista
Hej och hå å´ en flaska med rom!

Det kanske bör tilläggas att flaskan förvarades i ett stängt skåp, luckan är trög dock antagligen inte låst, samt att utrymmet var off limits under festivalen.

4 Responses to Kän punx händel teh førsk?

 1. kopimi says:

  kan tilläggas att detta var på övervåningen som är avspärrad och förbjudet att va på när det är olika evenemang samt att flaskan låg undangömd :D

 2. Peter says:

  Det duger ändå inte. Eftersom vi tar tagit dit kemin är det vårt ansvar att se till att något dumhuvud inte häller i sig den på fyllan. Problemet löser sig själv när vi flyttar till annan lokal, men vi borde ha förvarat flaskan t.ex. i ett låst skåp och inte bara under ett skynke.

 3. kopimi says:

  nu låg den ju inte under ett skynke utan i en låda som å andra sidan inte va låst men det finns ju idioter för allt. man kanske t.o.m. skulle gömma alla verktyg också ifall någon skulle få för sig att göra något dumt med dom också :)

 4. leth says:

  Det är bäst att vi tvingar alla att inte göra något som vi tycker är dumt så att dom sköter sig och inte börjar tänka själva och bedömma hur saker och ting ska vara enligt deras egen moral!

  Usch för att ge folk eget ansvar som om dom vore egna individer som kan ta egna besluta och ta konsekvenserna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Creeper MediaCreeper