Det organiserade kaoset på Forskningsavdelningen har gjort sitt, hösten är här och det är hög tid för städning. Att syssla med spjutspetsforskning kräver precision, ordning är förvisso inte A och O, men om man ska kunna löda underlättar det mycket ifall man kan se skrivbordet man arbetar vid. Vi har införskaffat en ny verktygstavla där de mest använda verktygen finns.

Ett stort antal CRT-skärmar har slängts. Forskningsavdelningen uppskattar mycket när folk tar med sig grejer hit, med ett undantag, CRT-skärmar är förbjudna att ta hit.

Det ska flytta in ett kemilabb snart. Första projektet är att odla tomater under vatten. Vi behöver dock ett akvarium med tillhörande pump, har du ett sådant? Ta gärna hit det nästa tisdag klockan 18:00.

Tagged with:
 

2 Responses to Forskningsavdelningen städar

  1. E says:

    jag har ju ett akvarium som jag kan ta med, dock ar jag inte hemma forrens den 24 september

  2. kopimi says:

    Hej E,

    är det med pump och hela köret? Åhhh, sååå nice! Vi är peppade i vilket fall som helst :) Ring mig när du är back in town igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Creeper MediaCreeper